«ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη»: Η Σοφία Σακοράφα στις Σέρρες

powered by social2s

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και χθες η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη» Σοφία Σακοράφα επισκέφθηκε τις Σέρρες.

Το πρωί γύρω στις 11 βρέθηκε στο Εκλογικό Περίπτερο του ΜέΡΑ25-συμμαχία για τη ρήξη στις Σέρρες και στην συνέχεια έκανε μία βόλτα στο κέντρο της πόλης, συνοδευόμενη από υποψηφίους και στελέχη της Παράταξης και συζήτησε με τους Σερραίους και τις Σερραίες για τις προτάσεις του κόμματος τόσο σε Τοπικό, όσο και Πανελλαδικό επίπεδο.

Το κλίμα ήταν πολύ θετικό και υπάρχει ήδη μία συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι μπορεί να αντιστραφεί το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου και να επιτευχθεί έστω και δύσκολα η εκ νέου είσοδος του κόμματος στη βουλή.

«Είμαι βέβαιη ότι οι πολίτες θα αποφασίσουν με γνώση και ευθύνη» κατέληξε η κ. Σακοράφα υπενθυμίζοντας τα τέσσερα χρόνια δυναμικής πολιτικής και κοινωνικής παρουσίας του κόμματος εντός και εκτός της Βουλής, εστιάζοντας σε κάποιες από τις πιο σημαντικές κοινοβουλευτικές συνεισφορές του ΜέΡΑ25 κατά την τετραετία της «Μητσοτάκης Α.Ε».

Μέσα από στιγμιότυπα από το Κανάλι της Βουλής, οι πολίτες θυμούνται ποια φωνή έλεγε από το βήμα της Βουλής «όσα μας κρύβουν», ποια φωνή μιλούσε «με αληθινούς αριθμούς», ποια φωνή «ξεσκέπαζε καρτέλ και ολιγάρχες, χωρίς να μετράει το πολιτικό κόστος».

Αυτή τη φωνή, τη θέλουν στη Βουλή; Είναι στο χέρι τους!

Πηγή anexartitos.gr

powered by social2s

Δύσκολα θα μάθεις τις δράσεις μας από τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα